Det har varit och är fortfarande storm här, som tur är har jag sluppit strömavbrott den här gången. Men naturligtvis är vartenda tåg inställt så det blev en (inte helt ofrivillig) ledig dag. Hursomhelst är det ju strax jul så tänkte ge lite tips på fin fina ekologiska skönhetsklappar!
 
1. Att lukta gott är ju alltid trevligt. På bodybazar.se finner du en mängd söta väldoftande oljebaserade parfymer som doftar tillexempel vanilj och björnbär. ja tack! En (väldigt liten) flaska kostar 195 kronor. Man kan ju köpa två eller tre om man är väldigt generös och lägga i en fint dekorerad låda. Då skulle i alla fall jag bli super glad! 
 
2. På tal om goda dofter har vi här japanska rökelser. Just den på bilden bär namnet harmoni och ska dofta varmt och kryddigt av kanel och sandelträ. Detta är förvisso ingen skönhetsprodukt men den lär öka ditt välbefinnande på andra sätt. Du får med en liten porslinshållare också.Finns i flera dofter och kostar 85 kronor på clearlife.se.
 
3. Ett fint hudvårdsset från suki. Perfekt för både honom och henne utlovar en jämnare hudton. Ja tack. Denna hittar du på eleven.se för 346 kronor.
 
4 100 % pure har lyckas igen med att skapa en produkt man genast vill ha bara genom att titta på den. 3 obotligt söta bodyscrubs som doftar jordgubbe, vanilj och choklad. Tyvärr lite dyr på sina 485 kronor. Du hittar den på eleven.se
 
5. En måste ha bok i min mening. Här finner du inspiration om grön skönhet. Den ultimata julklappen kostar 120 kronor och är skriven av Julie Gabriel. Ska nämnas att den är på engelska.
 
100% pure,, suki, hudvård, julkappstips, ekologisk,

Kommentera

Publiceras ej